Acasă » Noutati » Arhiva » Formatia Vita de Vie lanseaza campania sociala “Imi pasa” – 15 martie 2007

Formatia Vita de Vie lanseaza campania sociala “Imi pasa” – 15 martie 2007

Campania are ca scop strangerea de fonduri care vor fi donate asociatiei UpDown.

Pe tot parcursul anului 2007, formatia Vita de Vie va promova campania sociala “Imi pasa”. Primul pas in aceasta campanie va fi donarea unui procent din vanzarile pe anul 2007 al noului album Vita de Vie, asociatiei UpDown.

Unul din obiectivele acestei campanii este sensibilizarea companiilor si opiniei publice cu privire la problemele cu care se confrunta persoanele afectate de Sindromul Down.

Vita de Vie “Suntem impreuna de 10 ani si am realizat foarte multe lucruri in acest timp mai ales datorita publicului nostru. Este momentul sa apelam din nou la ajutorul publicului pentru a oferi celor care sufera de Sindromul Down si familiilor lor o viata mai buna. Vrem ca lumea sa inteleaga ceea ce inseamna aceasta afectiune si sa accepte aceste persoane in randurile societatii. Fondurile stranse in decursul anului poate nu vor fi spectaculoase, dar speram sa fie suficiente pentru a pune bazele unui viitor mai bun pentru aceste persoane.”, au declarat membrii trupei Vita de Vie.

Pe tot parcursul campaniei participantii la concertele Vita de Vie vor fi incurajati sa faca donatii trimitand un SMS la 888, numar asigurat de catre Orange Romania. Tariful unui SMS este de 0.79 Euro.

Articol integral

http://www.responsabilitatesociala.ro/stiri-csr/formatia-vita-de-vie-lanseaza-campania-sociala-imi-pasa.html


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.