Acasă » Noutati » Arhiva » ‘Exista un drum catre o viata normala’: Ziua Sindromului Down – 21 martie 2009

‘Exista un drum catre o viata normala’: Ziua Sindromului Down – 21 martie 2009

Data de 21 martie a fost aleasa, in anul 2006, de catre Down Syndrome International (DSI) ca Zi Internationala a Sindromului Down, pentru a simboliza unicitatea persoanelor cu Sindromul Down, constand in triplarea (trisomia) cromozomului 21
Asociatia Sindrom Down Bucuresti in parteneriat cu Asociatia Up Down, Asociatia Caritas Bucuresti si Asociatia Clubul Micii Campioni va invita la manifestarile din Bucuresti cu ocazia Zilei Internationale a Sindromului Down.

In Bucuresti au fost deja programate cateva evenimente cu aceasta ocazie, evenimente care vor incepe cu o conferinta de presa la Primaria sectorului 4, Bucuresti, sambata la ore 13:00.

In acelasi timp, intre orele 9.00 si 12.00, va avea loc o competitie sportiva in Parcul Tineretului, eveniment ce se desfasoara in parteneriat cu Special Olympics si are in vedere manifestari sportive la care sa participe persoanelor cu Sindrom Down. Toti participantii la concurs vor primi medalii si diplome din partea Special Olympics. Si Clubul Micii Campioni, situat in Str. Strabuna, nr. 26, sector 1, va gazdui o ora demonstrativa de activitate la ora 11:00, in aceeasi zi.

Spre seara, incepand cu ora 17:00, DJ. Gaby va fi invitatul special al petrecerii Balonul copiilor (2) , Party pentru copiii cu , ce va avea loc in Parcul Herastrau, intrarea din Sos. Nordului. In cadrul evenimentelor se va lansa numarul 3 al revistei “Sindromul Down in Romania”, editat de Asociatia Up Down si se vor distribui bratari ale campaniei “Exista un drum catre o viata normala”, realizata in parteneriat cu Compania Nationala Posta Romana.

Articol integral la:

http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Social/124956/Exista-un-drum-catre-o-viata-normala-Ziua-Sindromului-Down.html


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.