Acasă » Noutati » Arhiva » Senatorul PNL Mario Ovidiu Oprea şi-a donat indemnizaţia de parlamentar Asociaţiei “UpDown” , o organizaţie nonguvernamentală, pe care a mai sprijinit-o de-a lungul timpului.

Senatorul PNL Mario Ovidiu Oprea şi-a donat indemnizaţia de parlamentar Asociaţiei “UpDown” , o organizaţie nonguvernamentală, pe care a mai sprijinit-o de-a lungul timpului.

Senatorul PNL Mario Ovidiu Oprea şi-a donat indemnizaţia de parlamentar Asociaţiei “Up-Down” România, o organizaţie nonguvernamentală, pe care a mai sprijinit-o de-a lungul timpului.
Această colaborare a liberalului a început anul trecut, mai exact pe 20 martie, moment în care Oprea a lansat apelul privind importanţa voluntariatului în societatea românească.

Sprijină necondiţionat asociaţia

Tot în acea perioadă, Mario Ovidiu Oprea a ales să sprijine, fără nicio obligaţie, demersurile Asociaţiei “Up-Down” România, înţelegând că nu se poate evolua într-o ţară în care discriminarea şi marginalizarea individului sunt fenomene întreţinute. Oprea consideră că nu formarea unei “zone de carantină” este soluţia.

 

“Mi-am luat public angajamentul să contribui la îmbunătăţirea legii care nu avantajează persoanele cu sindromul Down şi m-am aliat, graţie oamenilor deosebiţi pe care i-am întâlnit la această asociaţie, împotriva abandonării nou-născuţilor cu această maladie. Am ales să susţin lupta pentru o viaţă independentă, pe care o merită. În virtutea promisiunilor făcute, în virtutea respectului pe care îl datorăm celor de lângă noi şi în virtutea acelei solidarităţi care nu înseamnă doar o asociere în vremuri grele, am decis să-mi donez indemnizaţia Asociaţiei «Up-Down» România”, a spus senatorul liberal Mario Ovidiu Oprea.


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.