Acasă » Noutati » Ateliere gratuite pentru copii și părinți

Ateliere gratuite pentru copii și părinți

Communication for Community organizează o serie de ateliere practice pentru copiii cu dizabilități (autism, sindrom Down etc.) din România. În București, atelierele încep în 6 și 13 august și constau în cursuri de olărit, pictură etc. Evenimentele au o durată de cinci zile și fiecare copil trebuie însoțit de un părinte.

Programul cursurilor este de la ora 9 până în jurul orelor 14, iar prînzul este asigurat atât pentru copil, cât și pentru părinte. Pentru atelierul cu începere în 6 august, mai erau 6 locuri libere , iar pentru cel din 13 august, 14 locuri libere, în 27 iulie.

Pentru înscrierea la aceste ateliere, părinții trebuie să pregătească un dosar care să cuprindă acte doveditoare ale dizabilității de vorbire (pentru copiii cu sindromul Down). Detalii despre conținutul dosarului și numărul locurilor disponibile puteți obține la numerele de telefon 0737877179 (Diana Budeanu) și 0737877178 (Irina Răduţă).

Aceste ateliere sunt o continuare a taberelor de vară gratuite organizate de Communication for Community în 2011 și 2012, care au beneficiat de o finanțare în cadrul schemei POSDRU. Imagini de la edițiile anterioare ale atelierelor găsiți pe pagina de Facebook a organizației.


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.