Acasă » Noutati » Votează-ne în programul de grant-uri Raiffeisen Comunități!

Votează-ne în programul de grant-uri Raiffeisen Comunități!

Acum ai ocazia să ne ajuți în mod direct, fără să scoți vreun ban din buzunar și fără să te deplasezi. Avem un proiect participant în programul de grant-uri Raiffeisen Comunități. Propunem un lucru în care avem experiență și care-i ajută în mod real pe copiii cu sindromul Down: terapiile la domiciliu.

Cum votezi

  1. Dacă ai deja un cont de anul trecut pe site-ul Raiffeisen Comunități, intră în cont. Dacă nu, îți creezi unul.

  2. Mergi la proiectele din București și caută “Terapii la domiciliu” în secțiunea “Servicii sociale”.

  3. Bifează proiectul nostru și apasă sus sau jos butonul galben Votează.

Argumentare

Proiectul nostru răspunde la nevoile persoanelor cu handicap de recuperare și integrare în sociatate. Faptul că terapiile se desfășoară la domiciliul beneficiarilor înlesnește desfășurarea proiectului și totodată se alătură ONG-urilor și instituțiilor statului care nu acoperă nevoile acestor persoane.

Proiectul ”Terapii la domiciliu” are ca scop intervenția timpurie în procesul de dezvoltare globală a beneficiarilor, astfel ca la final aceștia să fie capabili din punct de vedere cognitiv și comportamental să urmeze cursurile instituțiilor de învățământ, să se dezvolte, să se integreze și să poată fi utili societății.

În cadrul proiectului se vor desfășura următoarele activități:

1. Terapie ocupațională

2. Terapie logopedică

3. Kinetoterapie

Modul în care sunt utilizate fondurile va fi descris într-un raport de activitate anual publicat pe site-ul Asociației. De asemenea, asociația pune la dispoziția sponsorilor, donatorilor, rapoartele financiare ale acesteia.

Mulțumim!

Citește toate detaliile proiectului nostru pe site-ul programului de grant-uri. Tot acolo poți consulta bugetul proiectului propus (fișier DOC).

Nu poți vota decît o singură dată dintr-un cont, dar se poate vota din conturi diferite de pe același IP. Se poate vota până în 17 septembrie 2012.

Îți mulțumim din suflet pentru sprijin și sperăm să primim finanțarea, în beneficiul copiilor cu sindrom Down și a părinților acestora!


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.