Acasă » Noutati » Petrecerea de Crăciun 2012

Petrecerea de Crăciun 2012

Iata ca a mai trecut un an. Un an in care beneficiarii Asociatiei Up Down au muncit din greu, la gradinita, la scoala, la sedintele de recuperare, dar progresele  au meritat efortul.

Pentru a marca toate acestea, Asociatia Up Down a organizat si anul acesta  petrecerea de sfarsit de an,  in cinstea copiilor cu sindrom down si a familiilor acestora.

Au participat 30 de copii cu sindrom Down, fratii si surorile acestora, in numar de 20, parintii lor dar si membrii fondatori ai asociatiei, precum si terapeutii nostrii care desfasoara activitatile de terapie cu beneficiarii.  Au fost prezente aproximaiv 100 de personae, intr-un cadru destinat petrecerilor pentru copii.

[nggallery id=15]

Micutii s-au jucat, au fost animati de `Bombonica`, au servit pranzul si………….. bineinteles ca a sosit si Mos Craciun. Darurile binemeritate au fost oferite fiecarui copil prezent si primite cu bucurie si curiozitate.

Ne-am bucurat sa ii vedem impreuna  pe acesti copii minunati care, de la an la an, fac progrese considerabile,  sa stam de vorba cu familiile lor, si fara modestie, sa primim felicitari si multumiri pentru programul nostru de terapii la domiciliu. Sinceritatea si iubirea dezinteresata pe care le manifesta acesti copii ne fac sa luptam in continuare pentru a le putea facilita drumul catre o viata mai buna.

Multumim tuturor ce ne stau alaturi pentru indeplinirea acestora si dorim ca anul ce vine sa fie incununat cu cel putin tot atatea realizari ca si in anul ce se incheie.


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.