Acasă » Implică-te » 2% din impozit

2% din impozit

REDIRECTIONEAZA 2% catre Asociatia UpDown! – CAMPANIA 2019- până la 31 iulie 2019

NOU

Descarca aici formularul 230 pentru redirectionarea 2%, cu datele noastre deja completate. Trebuie doar să-l imprimați și să-l trimiteți.

Știați că, în fiecare an, faceți o donație statului? Impozitul pe venitul anual merge la bugetul statului. Dar din acesta aveți posibilitatea de a direcțona 2% către o entitate non-profit. Alegeți Asociația UpDown ca destinație a acestei direcționări!

Conform Codului Fiscal, contribuabilii persoane fizice au posibilitatea să direcționeze 2% din impozitul pe veniturile obținute în anul precedent către o entitate nonprofit. În acest mod, cetățenii au posibilitatea să decidă în mod direct ce se întamplă cu impozitele lor.

Nu vă costă nimic să faceți un gest umanitar!

Dacă nu vă exprimați opțiunea de a direcționa acest procent din impozitul dumneavoastră pe venit, suma respectivă rămâne statului. Și știți ce dificil este apoi să convingeți instituțiile statului să cheltuiască acești bani pentru lucrurile care într-adevăr contează…

Vă propunem să veniți în sprijinul familiilor care au copii afectați de sindrom Down directionând 2 % din impozitul datorat pe anul anterior către Asociația UP DOWN.

Formularul special 200 se completează la începutul anului, în două exemplare: un exemplar se depune la organul fiscal în raza căruia își are domiciliul contribuabilul. Tot ce trebuie să faceți este să ne trimiteți nouă acest formular completat și noi ne vom ocupa de depunerea acestuia. În cazul în care nu știți suma care se cuvine să o virați, puteți lăsa necompletată această rubrică, suma respectivă fiind calculată de organul fiscal.

Informațiile de identificare ale Asociației UP DOWN ce trebuie completate pe declarația (200) de venit sau pe formularul 230 sunt:

Nume: Asociația Up Down
Cod fiscal : 21717459
Cont IBAN : RO92RNCB0074084684470001

______________________________________________________

Ne puteți susține în două moduri concrete:

 1. Trimiteți 2% din impozit ( in perioada 1 ianuarie – 15 martie 2019 ) către Asociația UpDown. Completați formularul 230 sau 200 pentru ajutorarea copiilor cu Sindorm Down. Click aici!
 1. Donați asociației orice sumă, cu un card bancarClick aici!

—————————————————————————————

Vă mulțumim pentru că ne-ați stat alături în campania din anul 2014 prin redirecţionarea a 2% din impozitul pe venit!

Iată pe scurt ce am începând cu anul 2013 , cu ajutorul dumneavoastră:

 • Am avut 14 angajați permanenți specializați pe sindromul Down: 6 psihologi, 3 logopezi, 3 kinetoterapeuți, 1 medic neuropsihiatru, 1 coordonator proiect;
 • 35 de copii cu sindrom Down au beneficiat de serviciile asociației, în urma proiectului de Terapii la domiciliu;
 • 80 de ore săptămânale de terapie ocupațională;
 • 70 de ore de logopedie pe săptămână;
 • 40 de ore de kinetoterapie pe săptămână.

În urma acestor ore de terapie, copiii cu sindrom Down de care ne ocupăm au reușit:

Cu ajutorul terapiei ocupaționale:

 • capacități de autoservire și integrare socială;
 • stimulare cognitivă (abilității preoperationale, matematice, de interrelaționare).

Cu ajutorul terapiei logopedice:

 • dezvoltarea comunicării orale și scrise;
 • dezvoltarea limbajului verbal;
 • conștientizarea necesității comunicării verbale.

Cu ajutorul kinetoterapiei:

 • abilități motorii primare;
 • abilități de coordonare și echilibru;
 • obținerea unei posturi corecte.

Toate acestea oferă copiilor cu sindrom Down șansa la integrare socială și familială, spre a deveni adulți independenți și utili în societate.

Vă invităm să rămâneți să veniți alături de noi, donând 2% din impozitul datorat statului! Aflați cum puteți face acest lucru. Vă mulțumim !