Acasă » Implică-te » Fii voluntar

Fii voluntar

Nu trebuie să ai un copil sau pe cineva în familie cu sindromul Down ca să ne ajuți. Poți pur și simplu să te informezi despre Down de pe acest site și, la final, poate vei exclama: Da, vreau să-i informez și eu pe alții!

Dacă simți dorința de a ne ajuta, contactează-ne și te vom înscrie în baza noastră de date. Te vom anunța de fiecare dată când vom avea nevoie de un plus de ajutor.

Până atunci, iată ce poți face:

Du vestea mai departe

O mulțime de oameni nu au auzit niciodată despre sindromul Down. Vorbește-le prietenilor despre acest fenomen, explică-le, răspunde-le la întrebări. Dacă ai un blog personal, scrie despre acest subiect! Iar dacă le dai și altora adresa site-ului nostru sau faci link spre noi, noi îți mulțumim din toată inima.

Participă la evenimente

Vino să vezi copiii cu sindrom Down, să te joci cu ei, să comunici cu ei. Te vei încărca zdravăn cu energie pozitivă, vei râde alături de ei, te vei bucura de viață cu ei. Cel mai simplu mod de a înțelege cum trebuie un fenomen este să ai contact cu lumea în care el se manifestă. Urmărește rubricile Noutăți și Evenimente ca să fii la curent cu evenimentele.

Sensibilizează-ți semenii

În afară de faptul că poți vorbi celor din jur despre sindromul Down, poate vrei să faci asta într-un mod creativ. Ești fotograf, artist plastic, creator handmade, muzician ș.a.m.d.? Ai o mulțime de mijloace la dispoziție pentru a transmite mesajul de bază: copiii cu sindromul Down au nevoie de sprijin din partea noastră. Dă-ne de veste dacă ai creat ceva ce merită arătat lumii!